Zagotavlja Blogger.
četrtek, 2. maj 2019

V petek, 26.04., se bomo ob 16. uri zbrali pred O.Š. v Mojstrani. S kombijem se bomo odpeljali do Završnice. Do koče je slabi dve uri hoje. Otroci naj vzamejo s seboj topel čaj v termovki. Sendvičev ne rabijo, ker nas bo v koči čakala večerja. Zvečer se bomo igrali in ponovili planinske vsebine.

V soboto, 27.04., bomo ob 7. h z veseljem zajtrkovali, odšli proti Ajdni in Potoški planini.
Ob 13. h bomo pojedli kosilo, zopet odšli na »teren« in zvečer še enkrat odlično večerjali. Za tem se bomo igrali, ponovili planinske vsebine, predelali in porisali delovne liste ter izdelali svojo zvezdico zaspanko (izdelavni material prispeva MO)

V nedeljo, 28.04., po zajtrku imamo zopet natrpan program. Po kosilu se bomo vrnili v dolino. Predviden prihod domov bo med 16. in 17. uro.

Otroci naj imajo pripravljen nahrbtnik (ne sme biti pretežek) za hojo do koče in posebej pripravljeno prtljago za rezervna oblačila (Vetrovka, termoflis, rezervno spodnje perilo, kapa, rokavice, nogavice, planinska obutev, copati, pižama, pribor za osebno higieno), čaj, malenkostne priboljške, planinsko knjižico. Za napoved lepega vremena je še predaleč, računamo pa na toplo sonce in mehke oblake.

POZOR: v primeru obilnega deževja ali drugih vremenskih neprilik, se tabor prestavi (termin bo sporočen naknadno)

Cena tabora: 45 €, za brate/sestre je cena znižana na 35 €/na osebo
(plača se na petkov večer tabora v koči, denar naj bo v podpisani kuverti)

Vodniki: Vesna Lotrič, Nina Možina

INFO: Vesna Lotrič, GSM: 031 613 427

0 comments:

Objavite komentar