Zagotavlja Blogger.
nedelja, 4. september 2016
Tokrat smo najbolj pričakovani tabor gostovali v Mojstrani. Dobili smo se v četrtek v Ratečah, kjer smo se objeli, rokovali in pozdravili. Super, spet bodo nepozabni spomini. Prvi dan je bil naš cilj Tromeja-Peč, kot simbol treh mej in prijateljstva. Na vrhu smos e dobro najedli, razgledali in se tradicionalno postavili v obliko treh črk AAA. Ob povratku smo se ustavili še v Planici, kjer smo si na hitro ogledali našo Velikanko in nordijski center in se lačni napotili proti MOjstrani, kjer nas je kosilo že čakalo. Popoldne je sledila namestitev v telovadnici oz. postavitev šotorov, družabne igre in večerja.
Naslednji dan smo namesto Kepe izbrali nov cilj in sicer Jerebikovec. Spremljala sta nas mraz inventer, pa vseeno je bilo super. Med potjo smi si lahko ogledal Dovje in okoliške gore. Nekateri so odšli proti vrhu, nekateri pa smo ostali pri spomeniku in se počasi vrnili v dolino. Sledile so popoldanske dejavnosti, večerja, obisk našega duhovnika, s katerim smo ponovili pesmi za jutrišnjo mašo in nato spanje.
V soboto smo se odpeljali proti Žirovnici, kjer smo se podali na pot do Koče pri izviru Završnice. Mednarodno obarvana druščina in prijetno vzdušje sta naš korak spremljala po celotni poti, zato je hitro minila. Po kosilu smo se odpravili v muzej in kasneje proti cerkvi sv. Klemena, kjer smo imeli tradicionalno sveto mašo. Po večerji je sledila zaključna zabava in spoznanje, da se naš tabor končuje. Še zadnji izlet na Blejski grad in v Vintgar in našega druženja bo konec. Pa nič za to, naslednje leto se vidimo v Italiji! :)



















0 comments:

Objavite komentar